SURF EN DURF

Surf en Durf en of we durfden! De uitbater wilde geen saai klassiek restaurant, dus nam hij samen met CremeFresh een duik in het diep. We mochten onze creatieve geesten de vrijeloop laten!

We schilderden de muren in turquoise tint. We ontwierpen verplaatsbare felgele duikerskooien, plaatsten een hele constructie in verroeste stalen poutrellen en uiteraard is er ook veel groen aanwezig! We maakten een lange toog uit kleine containertjes die al jaren in het water dobberden. Je hebt hier het gevoel dat je net onder de watergrens vertoeft en alles verweerd is door de zee. Door de plantjes komt het zonlicht door het wateroppervlak.

We wilden graag dat er verschillende zithoekjes in het interieur zijn. zo kan je aan de grote tafel plaatsnemen met een groep of er net nieuwe mensen ontmoeten. je kan ook een snelle hap nemen aan de raamtafel en de octopustafeltjes met zicht op onze Belgische Noordzee. Maar wil je meer de onderwater sfeer ervaren dan zit je goed in de gele duikerskooien. je zal dus meer dan eens lekkere ribbetjes, kip aan het spit, kreeft of vegan gerechtjes moeten komen eten om het gehele interieur te ervaren.

Ook de WC's zijn tot in de puntjes afgewerkt. Daar waan je je echt in de zeediepte dankzij het donkere kleurenpalet: Paars en grijszwart.

INFO
DESIGN : CremeFresh
BOUW: Bas Temmermans
CLIËNT: Surf en Durf
DECO: CremeFresh
LOCATIE: Wenduine
WEBSITE: www.surfendurf.be
FOTOS: Vincent Custers

Full story
INFO
DESIGN : CremeFresh
BOUW: Bas Temmermans
CLIËNT: Surf en Durf
DECO: CremeFresh
LOCATIE: Wenduine
WEBSITE: www.surfendurf.be
FOTOS: Vincent Custers