F(R)AMILY CAVE

Van een donkere mancave naar een kleurrijke f(r)amily cave. yes we can!

We lieten onze kleurrijke geest los en lieten de muren schilderen in roze, donkergroen en betonstructuur en zelfs het plafond staken we in een fris mintgroen? Er kwam een toffe felgele betegelde toog/bar waar je gezellig met vrienden een frisse pint kan drinken of even rustig kan werken.

in het salon ontwierpen we een open rek uit betonijzer met daarin houten plantenbakken en schapjes voor decoratie. Die herhalen we ook boven de toog. Zoals in elk gezin zijn er spullen teveel en kasten te weinig dus integreerden we een grote donkergroene kastenwand, achter de felgele zetel, om alles in op te bergen. Om het grote vlak te breken maakten we hierin open schapjes in hetzelfde mintgroen als het plafond.

De ingang kreeg een beton-look als contrast tegen de felle kleuren. Maar we konden het toch niet laten om de WC nog in het zonnig geel te zetten. bij toeval had de eigenaar ook een fiets die perfect in het kleurenpallet past. Links en rechts nog een plantje en family & Friends-time kan beginnen!

INFO
DESIGN: CremeFresh
BOUW: Bas Temmermans
CLIËNT: Bram & Fiene
DECO: CremeFresh
FOTO: Vincent Custers

Full story
INFO
DESIGN: CremeFresh
BOUW: Bas Temmermans
CLIËNT: Bram & Fiene
DECO: CremeFresh
FOTO: Vincent Custers