AMAI ZEG WAUW

CremeFresh ontwierp het decor voor de talkshow AMAI ZEG WAUW. Een speels en gezellig decor waar letterlijk doorheen gewandeld kan worden. Van een gezellige kleine intieme box voor persoonlijke gesprekjes tot een heuse glamour band-box waarin de creatieve hippe band van Otto-Jan Ham zijn muzikale intermezzo's houdt.

Doordat het decor is opgebouwd uit een industrieel frame kan Otto-Jan van verdiep wisselen en de gast meenemen voor leuke ontmoetingen en doe-activiteiten.

De band-box dankt zijn glamour aan de gouden bollen in de achtergrond en de speelse lichtlijnen in het plafond. De gespreksbox springt in het oog met zijn organische gelaagde vormen en grote TV scherm. De intiemere kleine box hebben we de juiste sfeer kunnen geven door een rood doorschijnend gordijn met gouden lampen achter. De halve cirkel die terugkomt benadrukt het gezellige en intieme. Daar en tegen is de doe Box een leeg canvas waarin het per gast een andere activiteit georganiseerd kan worden. Speciaal hier zijn de projectie ‘flappen’ in de achtergrond. Die het toch wat grunge maken.

En wij hopen ook op een AMAI ZEG WAUW voor het decor!

INFO
SET DESIGN : CremeFresh
DECORBOUW : Bas Temmermans
CLIËNT : Woestijnvis / VRT 1
PROGRAMMA: Amai Zeg Wauw!
LICHTONTWERP : Never Fear Shadows

Full story
INFO
SET DESIGN : CremeFresh
DECORBOUW : Bas Temmermans
CLIËNT : Woestijnvis / VRT 1
PROGRAMMA: Amai Zeg Wauw!
LICHTONTWERP : Never Fear Shadows